Ommålningen av min väns stuga

Det här är egentligen en blogg om djur men idag skriver jag ett blogginlägg om något helt annat. Min bästa vän har en sommarstuga i Falkenberg och jag brukar åka och hälsa på några dagar varje sommar. Jag hade inte tid att åka dit under sommaren men så blev det några riktigt varma och sköna dagar i början av oktober och jag styrde kosan mot Falkenberg och kom fram och det var knappt att jag kände igen huset, för det hade blivit ommålat av en målare i Falkenberg, och med en ny färg på stugan blev det så snyggt så det var inte klokt. Det var tydligen ett företag som heter Turkos Måleri som målade om huset och min vän berättade att hon var mycket nöjd och belåten med resultatet och det var inget snack om saken att det var bra gjort, den här ommålningen. 

Nu bor jag inte själv i Falkenberg, men hade jag gjort det och behövt en målare så hade jag inte tvekat att vända mig till Turkos Måleri. Min vän berättade att hon en gång tidigare hade fått deras hjälp, det visste jag inte, med att måla och tapetsera inne i stugan när hon köpte den för några år sedan. Till våren ska stugan göras om invändigt och även då kommer min vän behöva få hjälp av Turkos Måleri och en av deras målare i Falkenberg och det ska bli riktigt spännande att få se hur det kommer att bli. Jag fick veta att medarbetarna hos Turkos Måleri är målare både i Falkenberg och Halmstad, och i området där min vän har sin stuga är det visst flera personer som har anlitat dem, och utan att jag själv vänt mig till dem har jag sett resultatet av deras jobb och därför vill jag berätta för er läsare om dem.