Egentligen så borde det finns begravningsbyråer för djur också. Jag menar nu så är det bara så att de flesta gräver ner och begraver sina husdjur i sina egna trädgårdar, men det är inte direkt det bästa att göra egentligen. Sen är det klart att det skulle bli betydligt mer kostsamt att ha en begravningsbyrå här i Botkyrka som bara vänder sig till djur och att det nog inte skulle vara alla som skulle vilja betala dyra pengar för att begrava sina husdjur när de likväl kan göra det på egen hand genom att bara gräva och lägga ner dem i en grop i sin trädgård, oavsett om det är lagligt egentligen eller inte.

Jag vet inte, det var bara en tanke jag fick när jag var på Begravningskonsulterna i Stockholms län AB. Var där på studiebesök och jag tyckte det var väldigt intressant men får lite svårt att koncentrera mig när det blir så mycket prat och då vandrar tankarna iväg och plötsligt så står jag och tänker på begravningsbyråer för djur istället för att lyssna på vad de pratar om.